Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten
Het nieuwe verzekeren...

Uw bromfietsverzekering in 2009

Als bestaande klant  informeren wij u graag zo volledig mogelijk over de gewijzigde bromfietsverzekeringen in 2009.

1. Uw premie vergelijken voor 2009


2. En mijn extra schadevrije jaren die ik heb opgebouwd?
Indien u geen schade heeft gemeld in het afgelopen jaar ontvangt u een extra schadevrij jaar. Hoe meer schadevrije jaren, hoe meer korting u ontvangt op de premie van uw bromfietsverzekering. Uw extra schadevrije jaren zijn reeds in de nieuwe premies van 2009 verwerkt.

3. Uw premie vergelijken voor 2009

3.1 Gemakkelijk overstappen naar een goedkopere verzekeraar via Comoditas.nl
U kunt zelf gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe vergelijking maken voor 2008. Na het invoeren van enkele persoonsgegevens en uw huidige polisnummer ziet u direct wat u bij de verschillende verzekeraars moet betalen en of het voor u voordelig is om over te stappen. Indien het in uw situatie voordelig is om over te stappen via Comoditas kan dat gemakkelijk. U kiest via de vergelijking de nieuwe verzekeraar en wij zorgen dat uw huidige polis wordt opgezegd. U ontvangt binnen enkele werkdagen de nieuwe polis in huis.

3.2 Opzeggen van mijn bromfietsverzekering
Let op! Het is in Nederland bij de wet verplicht uw bromfiets voor Wettelijk Aansprakelijkheid (WA) te verzekeren. Mocht u uw huidige bromfietsverzekering toch niet willen verlengen en wilt u ook niet overstappen dan kunt u zelf onze opzegbrief downloaden.

Mocht u toch nog vragen hebben kunt u ons e-mailen.
Comoditas B.V. | Amsterdam | telefoon: 020 - 34 60 7 60 | fax: 020 - 34 60 7 62 | info@comoditas.nl